Στην αγορά των Μελισσίων βρέθηκε σήμερα 28/12 με μια ομάδα στελεχών του δημοτικού συνδυασμού «Μπροστά Μαζί». Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος και οι συνεργάτες του επισκεφθήκανε  τους καταστηματάρχες της περιοχής, ανταλλάξανε ευχές, κυρίως όμως συζήτησαν τα προβλήματα της τοπικής αγοράς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης η απουσία του Δήμου, η απουσία ενός συγκεκριμένου σχεδίου για την ανάπτυξη και την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων. Ο Λευτέρης Κοντουλάκος μας ανέφερε ότι τους μίλησε  για την ανάγκη στήριξης της τοπικής οικονομίας με άμεσα μέτρα και πρωτοβουλίες όπως η διοργάνωση Λευκής Νύχτας, η διοργάνωση εκδηλώσεων στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, αλλά και την σύνδεση των κατοίκων με τις τοπικές επιχειρήσεις με τη θεσμοθέτηση της κάρτας δημότη.

Μιας κάρτας που θα προσφέρει εκπτώσεις στους δημότες στα τοπικά καταστήματα, και παράλληλα τη δυνατότητα να συναλλάσσονται ηλεκτρονικά με τον Δήμο, λαμβάνοντας έγγραφα και πιστοποιητικά σε ψηφιακή μορφή. Επίσης όλοι συμφώνησαν ότι για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς απαιτείται στενή και συνεχή συνεργασία Δήμου και επιχειρηματιών ώστε να πάμε όλοι Μπροστά Μαζί. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν τις ημέρες αυτές και σε άλλες δομές και φορείς της πόλης.