Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μελίσσια και τα τελευταία χρόνια ζω στη Νέα Πεντέλη. Με σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, υπηρετώ σαν διοικητική υπάλληλος την τοπική αυτοδιοίκηση 22 χρόνια, με πιο πρόσφατη θέση στη Μονάδα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων (Οικονομική Επιτροπή) του Δήμου Αμαρουσίου.

Έχοντας μεγαλώσει σε μια τρίτεκνη οικογένεια από παιδί έμαθα τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Οι οικογενειακές αρχές ήταν πάντα προσανατολισμένες στην κοινωνική δράση, την αλληλεγγύη, την ανιδιοτελή προσφορά και με αυτές τις αξίες πορεύτηκα στην κοινωνική μου ζωή μέχρι τώρα: εθελόντρια αιμοδότης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και  εκπαιδευμένο μέλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου που υπηρετώ.

Αποφάσισα να είμαι -για πρώτη φορά- υποψήφια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές γιατί απαιτώ έναν Δήμο αξιόπιστο και καλά οργανωμένο που αξιοποιεί αποτελεσματικά, δίκαια και με διαύγεια τους πόρους του για να διευκολύνει τη ζωή του δημότη. Ένα Δήμο που στηρίζει και ενισχύει με πρωτοβουλίες και δράσεις τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την παιδεία και στηρίζει της κοινωνικές ομάδες που σήμερα έχουν περισσότερο ανάγκη.