Ψαρογιώργος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973, τελείωσε σχολείο στην Πεντέλη,στη συνεχεια φοίτησε στα ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας της Αθήνας,έχοντας την τιμή να έχει Δάσκαλο τον αείμνηστο Παναγιώτη Κοντουλάκο.

Συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική (Duke University), ενώ αργότερα έκανε μετεκπαιδεύσεις στη Σουηδία και στην Ελβετία.

Από φοιτητής δούλευε στο Ιατρικό Αθηνών και στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αργότερα  ξεκίνησε το δικό του χώρο(μαζί με τον συνέταιρό του).

Σαν εξέλιξη ανέλαβαν την ευθύνη για όλη τη Φυσικοθεραπεία στο νυν Metropolitan General δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους ,πιο σύγχρονους και αρτιότερα εξοπλισμένους χώρους στην Ελλάδα.

Τα χρόνια που πέρασαν ενέλαβαν υπό την ευθύνη τους διάφορους αθλητικούς συλλόγους(ενδεικτικά: ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΑΣΕΔ), ενώ και σήμερα είναι υπεύθυνοι για την ΚΑΕ ΑΕΚ,ΚΑΕ Πανιώνιος,ΚΑΕ Ηφαιστος Λήμνου,Ερασιτεχνική ΑΕΚ, Βόλλευ Ηλιούπολη,Πόλο Απόλλων,Εθνική Ομάδα Beach Volley και πολλούς άλλους.

Έχει πλούσιο επιστημονικό έργο με δημοσιευσεις και ομιλίες σε διεθνή συνέδρια.

Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Τσεντούρου και έχουν αποκτησει 2 παιδια 16 και 13 χρονών.

Έχοντας μεγαλώσει στην Πεντέλη, θέλω να δει τον τόπο μας να βελτιώνεται,να αξιοποιείται και να γίνεται καλύτερος για τις μελλοντικές γενιές.

Πιστεύοντας στην ακεραιότητα, στο ενδιαφέρον ,στην εργατικότητα και τις γνώσεις του Λευτέρη για την επίτευξη των ανετέρω στόχων θα κάνω ότι είναι δυνατό για να βάλουμε το λιθαράκι μας να πάει ο Τόπος μας μπροστά!!!