Μαντέλη Θέκλα

Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας και μετά τον επαναπατρισμό της οικογένειάς μου στην Ελλάδα, ζω από το 2005 στην Πεντέλη.

Με σπουδές στη διοίκηση και οργάνωση τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Βασίλη Ρίτσου συμμετείχα σε αρκετές  θεατρικές παραγωγές, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Από το 2001 έως το 2012 διατηρούσα εμπορική επιχείρηση ανακαίνισης σπιτιών και από το 2013 εργάζομαι στο εμπορικό τμήμα της «Άνεμος Εκδοτική», ενώ παράλληλα έχω λάβει μέρος ως ηθοποιός (θεατρικό αναλόγιο) σε μια πλειάδα επιφανών τίτλων και σημαντικών παρουσιάσεων.

Με αγάπη για την Πεντέλη και με θέληση να προσφέρω στη σχολική κοινότητα και τα παιδιά μας, από το 2005 έως το 2019, υπήρξα μέλος των συλλόγων γονέων του Κρυστάλλειου Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Πεντέλης, καθώς και Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Πεντέλης.

Πιστεύοντας στο ανοιχτό σχολείο και στον παιδευτικό ρόλο του θεάτρου συνεισφέρω εθελοντικά με τις γνώσεις μου στη δημιουργία δράσεων της μαθητικής μας κοινότητας οργανώνοντας εκδηλώσεις και τις θεατρικές ομάδες του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Πεντέλης, καθώς και την θεατρική ομάδα ενηλίκων του «Αγίου Σεραφείμ».

Έχοντας από το 2014 ενταχθεί στο Σύλλογο Εθελοντών για τη διάσωση και αξιοποίηση του Πύργου της Δούκισσας της Πλακεντίας και μετέχοντας ενεργά σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις που διοργανώσαμε σε αυτό το υπέροχο μνημείο με την καθοδήγηση του Λευτέρη Κοντουλάκου, ο οποίος υπήρξε εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας, πείστηκα ότι ο Λευτέρης είναι ο Δήμαρχος που αξίζει η πόλη μας.

Σήμερα λοιπόν, είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεντέλης, δίπλα του, για να πάμε την πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ.

Σπουδές – σεμινάρια

1988  –  1ο ΤΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης

1992  – Ανωτέρα σχολή Δραματικής Τέχνης ΒΑΣΙΛΗ ΡΙΤΣΟΥ

1995   – ΤΕΙ Ηρακλείου Τουριστικές Επιχειρήσεις

1995-1998 σεμινάρια σκηνοθεσίας, κινησιολογίας, χορού, φωνητικής-ορθοφωνίας  και τραγούδι.

2001    –  Σεμινάριο drama therapy (έκφραση, επικοινωνία, ενδυνάμωση) απο τη σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης Μαρία Χατζοπούλου.