ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Sample title

Ιωάννης Γιαννακόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι...

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει… Ανεξάρτητα από κάθε κυβερνητική, κομματική ή άλλη εξάρτηση. Η τοπική εξουσία υποχρεούται να έχει ως βασικό καθήκον της την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών που εκπροσωπεί.

Βασικό στοιχείο και κινητήρια δύναμη της προσπάθειας αυτής αποτελεί η ενότητα και συνεργασία όλων των κατοίκων του Νέου Δήμου μας χωρίς κανενός είδους διαχωρισμούς ή ιδεοληψίες. Μαζί! με σεβασμό σκληρή δουλειά και αγώνα θα αρχίσουμε το έργο της ανάπτυξης και της προοπτικής…

Χρειαζόμαστε αληθινούς ανθρώπους!
Έχουμε ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ από άδειες υποσχέσεις ανθρώπων οι οποίοι έμαθαν να λαοπλανούν χωρίς ποτέ να πιστέψουν τα ίδια τους τα λόγια. Τα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν όχι μόνο δε μειώνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον μας για τον τόπο που ζούμε, αλλά μας ωθούν να κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε αυτά να αντιμετωπισθούν με τον καλύτερο τρόπο και ο Δήμος μας να εξελίσσεται διαχρονικά σε μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη με σεβασμό στο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον.

Επειδή ο Νέος Δήμος Ε. Κορδελιού- Ευόσμου μας ενώνει, επειδή ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους ειλικρινείς, τολμηρούς και οραματιστές… Είναι καθήκον όλων μας να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα που θα κρατήσει τον Νέο Δήμο το κέντρο ανάπτυξης της Δυτικής Θες/νίκης.

Θέλω η υποψηφιότητα μου να σημαίνει ουσιαστική ανάπτυξη του νέου Δήμου, να δώσει λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες και να δώσει νέες προοπτικές σε τομείς και να τολμήσει καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Θέλω με την καθημερινή μου παρουσία στο νέο Δήμο να μπορώ να εκφράζω τόσο τις απόψεις τις δικές μου όσο και των δημοτών που θα εκπροσωπώ και να συντονίζω τις προτάσεις μας για τη λύση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων προβλημάτων του νέου Δήμου μας