Βιογραφικό

Sample media
Ιωάννης Γιαννακόπουλος
ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ - Ε. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ- ΕΥΟΣΜΟΥ

Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι...

Ο Ιωάννης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1960.
Αποφοίτησε από το εξατάξιο νυχτερινό Γυμνάσιο ενώ παράλληλα εργαζόταν ως βοηθός εκτελωνιστή.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει…

Σπούδασε Business administration με εξειδίκευση στη διοίκηση επιχειρήσεων και το στρατηγικό management. Είναι παντρεμένος με την Αρχοντία και έχουν 3 παιδιά.
Η επιχειρηματικότητα του δραστηριότητα ξεκίνησε από τα νεανικά του χρόνια με την ίδρυση καταστήματος εστίασης και στη συνέχεια με την ανάπτυξη εταιριών στο χώρο της διαχείρισης και κατασκευής ακινήτων και μετέπειτα στην εμπορία συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινά το 1994 οπότε και έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές.
Στις δημοτικές εκλογές του 1998 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό <<ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ>>.
Την τετραετία αυτή διετέλεσε Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ευόσμου.
Το 2002 επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος. Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Οικονομικών Δήμου Ευόσμου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμικού Ωδείου Ευόσμου και Πρόεδρος του Β’ Παιδικού Σταθμού. 
To 2010-2012 Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Διοικητικών Υπηρεσιών Κ.Ε.Π. και Θεσμικός Αντιδήμαρχος Ευόσμου.

Θέλω η υποψηφιότητα μου να σημαίνει ουσιαστική ανάπτυξη του νέου Δήμου, να δώσει λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες και να δώσει νέες προοπτικές σε τομείς και να τολμήσει καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.